Potrebni volonteri inzenjeriFondacija Petrović Njegoš pokrenula je projekat „Solidarnost na djelu“ kojim želi da pokaže da se solidarnošću zajednice može olakšati život njenim najugroženijim članovima. U konkretnom slučaju, želimo da vas pozovemo da zajedničkim snagama pomognemo jednoj crnogorskoj porodici (majka, otac i petoro djece) koja trenutno živi u teškim/nehumanim uslovima, bez stalnih prihoda i bez socijalne pomoći. Za ovu porodicu prioritet predstavlja završetak započetih radova na kući, čime bi se članovima domaćinstva osigurao krov nad glavom. Obraćamo vam se sa molbom da nam u tome pomognete.

U toku je izrada projektne dokumentacije sa ciljem da se na jesen započne sa izvođenjem radova. Dio sredstava za građevinske radove je obezbijeđen kroz sponzorstva, a kroz niz volonterskih akcija planiramo da, solidarnošću zajednice, izgradimo sam objekat. TV Atlas, partner na projektu, medijski će pratiti čitav proces izgradnje.

Za sada je neophodno kompletiranje Glavnog projekta kuće i u tome nam je potrebna vaša pomoć. NVO Expeditio, koja je ujedno i saradnik na projektu „Solidarnost na djelu“ volonterski će realizovati  arhitektonski dio projekta porodične kuće. Da bismo kompletirali dokumentaciju, potrebna nam je stručna pomoć licenciranih stručnjaka za faze:

-       konstrukcija
-       instalacije jake struje
-       instalacije slabe struje
-       vodovod i kanalizacija

Ukoliko imate znanje iz gore navedenih oblasti, a osjećate potrebu da budete društveno odgovorniji time što ćete volonterski doprinijeti realizaciji projekta „Solidarnost na djelu“, molimo vas da nam se javite! Prijave do 10. avgusta 2015. na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pitanja i dodatne informacije možete dobiti na kontakte Fondacije Petrović-Njegoš

Kontakt osoba: Milica Perišić

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

telefon: +382 20 221 150

Unaprijed vam se zahvaljujemo na vašem doprinosu !

Fondacija Petrović-Njegoš

FaLang translation system by Faboba